De Koi Podcast

#7 - Je eigen Koi vijver bouwen, hoe doe je dat?

April 26, 2023 De Koi Podcast Season 1 Episode 7
De Koi Podcast
#7 - Je eigen Koi vijver bouwen, hoe doe je dat?
Show Notes

Aflevering 7 van de KoiPodcast zit vol met vrolijkheid, ook al hadden Sander, Egon, Robert en Joost in het begin wat technische problemen met het geluid. Gelukkig is dat vanaf minuut 03:13min opgelost en gaan ze snel van start met een geweldige aflevering. Onze excuses voor het geluid aan het begin.

Ze beginnen met een grappige discussie over het watermerk van Egon en delen vervolgens hun "Koi moment van de week", waarbij ze enkele van hun meest opwindende ervaringen met Koi delen.

Daarna bespreken ze verschillende vijverbouwmethoden, waaronder het gebruik van HDPE- of sandwichpanelen. Ze delen hun inzichten over de beste pompen om te gebruiken en hoe belangrijk deze zijn voor het succes van je vijver.

En als kers op de taart delen ze een kortingscode voor onlinekoivoershop.nl, waardoor je kunt profiteren van geweldige aanbiedingen op kwalitatief hoogwaardig koivoer en andere benodigdheden voor uw Koi-vijver.

Al met al is aflevering 7 van de KoiPodcast een echte aanrader voor iedereen die van deze prachtige vissen houdt. Het is grappig, informatief en zit vol met waardevolle tips en adviezen!

Veldhoven waterfilters
Wij maken verschillende soorten waterfilters voor meerdere doeleinden.

Koi2000
Koi 2000 is er voor de hobbyist, van beginnend tot ervaren. Bij Koi2000 staat de hobbyist altijd op één en dat zal ook nooit veranderen

Koivoershop - Dé koivoerspecialist
Koivoer kopen doe je bij dé koivoerspecialist, alleen bekende merken visvoer voor voordelige prijzen

Onlinekoiveiling.nl
#1 Koi Veiling van Nederland & België

Koicentrum Sneek Koi & Vijverspecialist
Meer dan 15 jaar passie voor koi en vijvers

We horen graag wat je ervan vindt! Stuur je vragen en/of suggesties naar info [@] koicentrumsneek.nl

Volg ons op:
Instagram
Spotify
YouTube