De Koi Podcast

#SPECIAL - Live vanaf de Euregio KoiShow: Kampioenen, Passie en Vrijwilligerswerk!

June 07, 2023 De Koi Podcast Season 1
De Koi Podcast
#SPECIAL - Live vanaf de Euregio KoiShow: Kampioenen, Passie en Vrijwilligerswerk!
Show Notes

Welkom bij een speciale aflevering van de KoiPodcast! Deze keer zijn we te gast bij de Euregio KoiShow 2023 in Oldenzaal en hebben we het genoegen gehad om vier fantastische gasten aan tafel te hebben tijdens onze allereerste KoiPodcast op locatie!

We beginnen met een sprankelend gesprek met Filip uit Vlaanderen, die vol trots vertelt over zijn Koi die de Grand Champion-prijs heeft gewonnen. Daarna schuift Patrick aan en deelt zijn ervaring als voorzitter van het evenement. We worden ook geïnspireerd door John, die ons laat zien hoe leuk het is om vrijwillig mee te helpen aan een Koishow. En tot slot hebben we Ruud, een ervaren ZNA-jurylid, die ons alles vertelt over het jureren van Koi bij een wedstrijd.

Ondanks de warmte tijdens de opnames, die ons bijna deed denken aan een aquarium, hebben we ons enorm vermaakt! We bieden onze excuses aan voor het kleine zwarte vlekje op de lens, maar laten we ons concentreren op de bruisende energie en opwinding die we hebben ervaren tijdens deze bijzondere aflevering.

We zijn ook verheugd om te delen dat Koicentrum Sneek een prijs heeft gewonnen, namelijk de Junior Tategoi Award. We zijn ontzettend trots op deze prestatie.

Kortom, deze speciale aflevering van de KoiPodcast zit boordevol enthousiasme, inspiratie en interessante gesprekken. Laat je meeslepen door de levendige sfeer van de Euregio KoiShow en geniet van dit unieke kijkje achter de schermen.


Veldhoven waterfilters
Wij maken verschillende soorten waterfilters voor meerdere doeleinden.

Koi2000
Koi 2000 is er voor de hobbyist, van beginnend tot ervaren. Bij Koi2000 staat de hobbyist altijd op één en dat zal ook nooit veranderen

Koivoershop - Dé koivoerspecialist
Koivoer kopen doe je bij dé koivoerspecialist, alleen bekende merken visvoer voor voordelige prijzen

Onlinekoiveiling.nl
#1 Koi Veiling van Nederland & België

Koicentrum Sneek Koi & Vijverspecialist
Meer dan 15 jaar passie voor koi en vijvers

We horen graag wat je ervan vindt! Stuur je vragen en/of suggesties naar info [@] koicentrumsneek.nl

Volg ons op:
Instagram
Spotify
YouTube