De Koi Podcast

"Gelukkig heb ik jouw filtersysteem gekocht!” - de KoiPodcast S2E1

September 20, 2023 De Koi Podcast Season 2 Episode 1
De Koi Podcast
"Gelukkig heb ik jouw filtersysteem gekocht!” - de KoiPodcast S2E1
Show Notes

Welkom terug bij de Koi Podcast! We zijn terug van vakantie en klaar om seizoen 2 te beginnen. In deze aflevering nemen we je mee op een reis door enkele boeiende onderwerpen:

We starten de podcast met enthousiasme en hernieuwde energie na onze vakantie.Na een welverdiende pauze delen we onze verfrissende "Koi-moment van de week."

We werpen een terugblik op de hoogtepunten van seizoen 1 en bespreken enkele van de meest memorabele momenten en inzichten die we hebben gedeeld.

Luisteraars zijn een essentieel onderdeel van onze podcast, en we delen enkele van de geweldige reacties en vragen die we hebben ontvangen van onze kijkers en luisteraars.

Belangrijke aankondiging! We reserveren 23 september voor een speciale gebeurtenis die je niet wilt missen. Zet deze datum alvast in je agenda!

Seizoen 2 belooft nog meer spannende gesprekken, waardevolle inzichten en verrassingen voor Koi-liefhebbers. Bedankt dat je met ons terugkijkt op seizoen 1 en vooruitblikt op wat er nog gaat komen. Blijf luisteren en deel je Koi-passie met ons!

Veldhoven waterfilters
Wij maken verschillende soorten waterfilters voor meerdere doeleinden.

Koi2000
Koi 2000 is er voor de hobbyist, van beginnend tot ervaren. Bij Koi2000 staat de hobbyist altijd op één en dat zal ook nooit veranderen

Koivoershop - Dé koivoerspecialist
Koivoer kopen doe je bij dé koivoerspecialist, alleen bekende merken visvoer voor voordelige prijzen

Onlinekoiveiling.nl
#1 Koi Veiling van Nederland & België

Koicentrum Sneek Koi & Vijverspecialist
Meer dan 15 jaar passie voor koi en vijvers

We horen graag wat je ervan vindt! Stuur je vragen en/of suggesties naar info [@] koicentrumsneek.nl

Volg ons op:
Instagram
Spotify
YouTube